Over Scalemodelproducts

KvK: 69983569
BTW: NL127439626B02

Scalemodelproducts is begonnen in november 2017. In mijn jongere jaren maakte ik regelmatig modellen en had een grote modeltreinbaan op zolder, schaal N. Na jaren druk te zijn geweest met andere hobby’s en natuurlijk het gezin werd ik eerst bevat met het MicroMagic virus. Een op afstand bestuurbare zeilboot waar fanatiek wedstrijden mee word gevaren in de winterperiode. De vloot ging van twee naar zeven stuks. Heel veel lol en plezier beleef ik hier tot op heden nog aan. Ik had echter nog een grote wens; het bouwen van een stoere zeesleper. Hiervoor heb je de nodige ‘skills’ voor nodig. Dus dacht ik, eerst weer eens mijn oude liefde oppakken, het modelbouwen.

Bij het maken van een model zocht ik wat accessoires. Het hele internet afgespeurd en uiteindelijk gevonden wat ik zocht. Toen dacht ik, waarom niet makkelijker voor iedere modelbouwer zo’n zoektocht te besparen. Ik nam contact op met enkele fabrikanten en van het één kwam het ander. Het beginnen van een eigen winkel.

Mijn missie is om elke modelbouwer zijn of haar model meer tot uitdrukking te laten brengen met originele accessoires. Het perfect maken van een model is de droom van iedere bouwer.

Service staat bij mij hoog in het vaandel. Er is niets zo irritants als het moeten wachten op je bestelling en daar niets over horen. Dit is bij mij niet mogelijk. Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel niet op voorraad ligt en dat dit bij de leverancier besteld moet worden. Hiervoor heb ik goede afspraken kunnen maken. De klant krijgt dit natuurlijk snel te horen.

Schroom niet om een vraag te stellen. Ik doe mijn uiterste best om de vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Edgar Aaldijk
Scalemodelproducts.com
Hazelaardreef 75
3137 CG Vlaardingen
M. 0620478786
E. info@scalemodelproducts.com

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This