Verzenden en retouren 

Bezorgdienst
Al onze leveringen worden door PostNL voor Nederland en België. Wij streven ernaar om uw producten dezelfde dag van uw betaling te verzendklaar te maken en te versturen. We versturen de pakketten alleen op doordeweekse dagen. Het kan voorkomen dat een product niet voorradig is. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen over het algemeen snel de gewenste artikelen binnen hebben.

Waar levert Scalemodelproducts.com
Scalemoduleproducts.com levert (voorlopig) in Nederland en België.

Verzend- en verpakkingskosten
Als bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten vragen wij een vast bedrag. Bij de opgave van uw bestelling ziet u precies hoeveel deze kosten zijn. Voor zendingen binnen Nederland gelden een standaard tarief van € 6.95 per pakketje en € 2,49 voor een brievenbus zending. Dit is wel afhankelijk van het totaalgewicht van de order. Voor meer info over verzendkosten kunt u altijd contact met ons opnemen.

PostNL
Pakketten die binnen Nederland met PostNL verstuurd worden, zijn meestal binnen 1 heel soms 2 werkdagen na het aanbieden op het postkantoor door ons, bezorgd op de plaats van bestemming. De kosten voor het versturen naar België hangt af van het gewicht van het pakket (wordt berekend door ons systeem terwijl u afrekent) € 13,00 voor een pakket t/m 2 kg. € 19,50 voor een pakket 2-5 kg, € 4,20 voor een brievenbus zending.

U kunt zelf aangeven waar u uw bestelling wilt ontvangen. Bijvoorbeeld thuis, bij de buren, op het werk of op ieder ander adres in Nederland. Na de aankoop kun je de status van uw bestelling volgen via PostNL. Dat maakt online winkelen een stuk leuker!

Betaalmethode
U kunt betalen via iDEAL of per PayPal.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 14 dagen schriftelijk contact op te nemen met Scalemodelproducts.com en het volgende formulier te downloaden en in te vullen.

Retour formulier (wordt geopend in een nieuwe tab in uw browser als pdf-bestand)

 

 

Pin It on Pinterest

Share This